OPTm
nr.crt.

Teatrul din Buzunar

Teatrul din Buzunar este singura companie independentă de teatru din Galați, formată exclusiv din profesioniști cu experiență în domeniu.

În perioada următoare se va desfășura un proiect insolit & ambițios, unic pe plan național: "4-3-2-1". Ce înseamnă aceasta? Patru dramaturgi gălățeni, trei regizori gălățeni, două luni, un teatru! În colaborare cu Asociația Creatorilor de Ficțiune, Teatrul din Buzunar a strâns împrejurul lui actori, regizori și scriitori talentați.

Piesele care urmează să aibă premiera în perioada următoare sunt:

  1. Santinela de Adi Secară, regizor Isabela Oancea (premiera pe 28 ianuarie);

  2. Fetița cu bricheta de Victor Cilincă, regizor Isabela Oancea (premiera pe 11 februarie);

  3. Tu ești al meu de Andrei Velea, regizor Vlad Ajder (premiera pe 24 februarie);

  4. Țara Curcubeului de Cătălin Negoiță, regizor Theodor Crețu (premiera în martie).

Mediul cultural gălățean nu are doar un public fantastic, ci și suficiente resurse pentru a juca teatru contemporan, de la text, la scenografie și regie. Vă așteptăm cu drag în această aventură și vă invităm să savurați creațiile locale și să susțineți cultura gălățeană!

Andrei VELEA

Scriitor gălățean (născut pe 3 februarie 1980), Andrei Velea scrie proză, poezie, eseu jurnalistic, fiind autorul următoarelor cărți: "Gimnastul fără plămâni" (2010), "Hotel în Atlantida" (2011), "Lumea e o pisică jigărită" (2012), "Orgoliul" (2013), "Plaja de la Vadu" (2013), "Benzinăria whiskey" (2017) și "#Agora" (2018). În curs de apariție: "Omul vag" (editura Eikon) și "Poet făptuitor" (editura Vinea), ambele cărți de poezie. Membru al Uniunii Scriitorilor din România, filiala Sud-Est.

Copyright © fictiunea.ro