OPTm
nr.crt.

Cuvinte

Urmăresc OPT motive încă de la începuturile sale. Eram și încă sunt fascinat de interviurile extravagante ale misteriosului Zenob, mă întrebam cine este acest personaj ieșit din comun, cum de le știe el pe toate. Îmi plac Opiniile, Poveștile, Textele și oamenii minunați din spatele lor și pentru asta, mi-am dorit să fiu și eu o părticică din această istorie, iar cineva de sus, sau ascuns în lumea virtuală a internetului mi-a ascultat această dorință tainică: așa mi-au apărut povestirile Cad oameni (în numărul 20) și Diamante pentru Kimberly (în numărul 28).  Și, știți cum se spune despre univers și cei care știu ce vor, într-o zi m-au ajuns și pe mine întrebările lui Zenob. Aș putea să mă laud că i-am aflat unul dintre secrete, dar n-o fac, îl păstrez doar pentru mine. ☺ 

Acum aștept nerăbdător fiecare număr și pentru recomandările de carte, pentru topuri, istorii și oamenii noi care apar aici. Sunt convins că voi fi la fel de curios și la numărul 1000.

Sărbători cu bine! Cu drag, Allex Trușcă.  

Allex TRUȘCĂ

Absolvent al Facultății de Automatică și al unui master în Business Management, Allex (n. 1982) este pasionat de istorie și mitologie medievală. Scrie proză în registru fantastic, fiind autorul romanelor Nebunul alb (2019) și Cealaltă regină (2018). Cel mai recent roman al său este I put a spell on you… (2020), pentru care a primit Premiul pentru cel mai bun roman (SFFH), AntareSFest. În mod curent, publică proză scurtă, în reviste și în antologii.

Copyright © fictiunea.ro