Revistă print și online

Deznodământul nu contează

Muzeul Municipiului București, alături de Asociația Creatorilor de Ficțiune și revista Ficțiunea, au lansat un ciclu estival de evenimente dedicate lecturilor, discuțiilor, momentelor de performing art, care se vor desfășura sub genericul: "Deznodământul nu contează".

Întâlnirile au avea loc în fiecare zi de marți a săptămânii, începând cu ora 19.00, în grădina Casei Filipescu-Cesianu (Calea Victoriei 151). De fiecare dată va exista și un moment dedicat istoriei Casei Filipescu-Cesianu sau referitor la exponatele din Muzeul Vârstelor, primul muzeu cu profil de antropologie urbană din România.

Pe 9 august, ora 19.00, publicul a asistat la o lectură "unde se deschide cartea" cu Ioana Miron, a ascultat o istorisire marca Doina Ruști, dar și o polemică pe marginea romanului fluviu. Mai are astăzi șanse romanul amplu ori lumea citește doar micro-romane? O polemică între Alina Pavelescu și Cristian Fulaș. Cinci minute au fost dedicate Casei Filipescu-Cesianu, într-o expunere a Cristinei Bogdan.

Amfitrioana evenimentului este în fiecare marți - Carmen Târnoveanu, jurnalist, moderator și realizator de programe de televiziune.

"Vă așteptăm pe înserat, în grădina Casei Filipescu-Cesianu, ca să înțelegem împreună esența nemuritoare a verilor bucureștene!" este îndemnul lansat de Doina Ruști, scriitor, profesor universitar și scenarist.

Intrarea este liberă.

Un eveniment creat de ACF, Ficțiunea și Muzeul Vârstelor.


Departamentul de PR al MMB

Simona Popescu