Revistă print și online

Deznodământul nu contează

Întâlnirile din grădina Casei Filipescu-Cesianu, organizate de revista Fictiunea în colaborare cu Muzeul Vârstelor – continuă, sub același nume generic: Deznodământul nu contează.

Septembrie a început cu Doina Ruști și Cosmin Perța, continuând cu o întâlnire incitantă între Cristina Bogdan și prozatorul Florin Spătaru (autorul romanului Greier de topaz) sau cu o memorabilă confruntare între Roxana Dumitrache și Lucian Mîndruță, pe tema femei/bărbați în literatură. Alți scriitori, antropologi și personalități culturale s-au perindat la serile din grădină, vorbind sau povestind în jurul unui deznodământ care și-a pierdut din importanță. Între aceștia Adrian Majuru, Liviu G. Stan, Camelia Romanovski, Alina Pavelescu, Florentina Nițu, Mihail Victus etc.

Întâlnirile sunt moderate de Carmen Târnoveanu, jurnalist și realizator de programe de televiziune.

Evenimentul este filmat de Pintadera Film, iar alături de organizatori se află, ca perteneri media, revista Cultura, Urban.ro, editura Litera, Radio TANANANA, Facultatea de Litere a Universității București, acasă.ro, Judy Florescu & Verbs describe us, iCarte, iParte etc.

Intrarea este liberă și vă așteptăm în fiecare miercuri, de la ora 18, pe Calea Victoriei 151, București.

Ficțiunea

în același număr