Revistă print și online

Scriitoarea Doina Ruști îi așteaptă pe târgovișteni, vineri, 04 octombrie, la o nouă ediție "Marea Dictare"

Vineri, 04 octombrie a.c., începând cu ora 18:00, în Piața Mihai Viteazul din Municipiul Târgoviște, Primăria orașului, în parteneriat cu Școala Gimnazială Coressi și Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița, organizează o nouă ediție a evenimentului "Marea Dictare".

Organizat pentru a celebra Ziua Mondială a Educației, evenimentul îi va aduna la un loc pe toți cei dornici să mențină vie bucuria scrisului de mână, participanții urmând să scrie un text dictat de către scriitoarea Doina Ruști.

La ediția de anul trecut au fost prezenți peste 300 de târgovișteni, iar cei care vor să participe și în acest an se pot înscrie cu ajutorul link-ului de pe afișul de mai jos.

Sursa: Gazeta Dâmboviței

Ciprian HANDRU

Exeget, cu studii aprofundate în literatură romană (Facultatea de Litere și masterul în studii literare românești), la Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca, Ciprian Handru și-a început pregătirea în critică literară, prin studii dedicate lui Adrian Marino. Apoi și-a ales ca domeniu academic de cercetare proza românească actuală, în prezent fiind doctorand al Universității din București, unde pregătește o teză sub îndrumarea profesorului univ. dr. Ion Bogdan Lefter. A publicat mai multe articole și exegeze dedicate prozei actuale, unele premiate, dar și proză. Este redactor la revista Ficțiunea, unde ține o rubrică de carte: Lecturi contemporane. O listă inegală.