Revistă print și online

Retro Party la Eforie Colorat

Sorin Lupașcu deschide vara în cel mai mare cinema în aer liber de la Marea Neagră

Valuri, soare și vederi de la mare, din veri în care visurile călătoreau cu BTT, iar aventura începea cu Radio Vacanța! Sorin Lupașcu pornea cândva din Costinești cu un rucsac în spate, în care înghesuia, de-a valma, amintiri de la Ring și din Disco CH, benzi de magnetofon, cabluri, microfoane și emoțiile miilor de tineri care ascultau cândva muzică bună doar la discotecă. După un drum de film, presărat cu premiere, vernisaje și, mai ales, cu întâlniri RetroParty, Sorin Lupașcu ajunge la început de iulie la Eforie Sud, pentru deschiderea unui nou sezon în Hub-ul Internațional de Artă Contemporană Eforie Colorat. Un DJ iconic evocă la Cinemascop simboluri din istoria emoțională recentă, cu role BASF pe pupitrul cu magnetofon Rostov, cu globuri disco și glam ‘80 cu Stela Enache, Savoy, C. C. Catch sau Modern Talking.

Eforie Colorat propune peste 200 de evenimente, găzduite pe toată durata verii (1 iulie –  1 septembrie) de Grădina Cinemascop din Eforie Sud. Artiștii *Meri The Zu și Reinier Landwehr *vor realiza o nouă lucrare murală monumentală la grădina de vară.

În perioada 1 august - 11 august, Festivalul Cinemascop dedică fiecare zi promovării culturii unui stat din Europa. Pe 29 iunie, între orele 12.00 - 22.00, la Acuarela Bistro, din București.

Pentru mai multe informații cu privire la acest eveniment,
întreaga echipă Eforie Colorat vă stă la dispoziție

A I C I

Evantia Barca